uw huidige locatie:  Home > Home

Welkom

Welkom op de website FS1PARTS.NL Hilversum, de site voor YAMAHA FS1 liefhebbers, dit is ook de site van Pakkingset.org en W-Parts.  

Het begon met  een Yamaha, en  is uitgegroeid tot een klein bedrijf, opgericht in januari 2008, met van alles op het gebied van Yamaha’s. Wij doen dit niet alleen, er is een vaste kern van support op bijvoorbeeld de beurzen, bij toerritten, en via mail.

 Op deze site is informatie over de FS1, maar ook over andere YAMAHA bromfietsmodellen uit de jaren zeventig en tachtig. En daarnaast handige tips en adviezen over de techniek, historie, restauratie, onderdelen, evenementen. En een ruim aanbod van pakkingsets voor oldtimer bromfietsen en motoren.Heeft u zelf tips, vragen, leuke foto’s, of zoekt u onderdelen; neem contact met ons op via het contact formulier of via e-mail.      Niets van deze site mag gebruikt worden zonder onze toestemming!


Pakkingsets/Gaskets

Voor onderdelen ga je naar de knop Webwinkel/Shop

W-Parts is donateur van Veteranenhonden.

 
Voor W-Parts is het restaureren, de mooie brommers in stand houden en ermee rijden, samen met andere liefhebbers belangrijk.
 
Het plezier van een hobby is echter niet voor iedereen weggelegd.
Daarom is W-Parts sponsor van het project Veteranenhond, een goed doel, om te delen wat we hebben en om anderen ook vooruit te helpen.
Project Veteranenhond is een samenwerkingsverband van Hulp voor Helden stichting KPPR en Hulphond Nederland.
Hulphond Nederland is het expertisecentrum dat PTSS-hulphonden selecteert, traint, plaatst en nazorg biedt aan veteranen.
Neem een kijkje op hun site www.veteranenhond.nl    Wil je ook een donatie doen? dat kan ook via onze webwinkel bij het produkt A guide dog.  Wij zorgen dat jouw donatie doorgegeven wordt aan het project.

Bestellen en advies

Bestellen kan via de webwinkel of via mail. Zoek je onderdelen die niet in onze webwinkel staan laat het ons weten! Afhalen van de artikelen kan op afspraak, wil je uitgebreider technisch advies dan kan je ook een afspraak maken. Ons mail adres is info@fs1parts.nl 


Betaling en bedrijfsinformatie

Rekeningnummer NL05 INGB 0003867126 ten name van W-Parts Hilversum

BIC INGBL2A Ook voor buitenlandse betalingen.

PAYPAL address  info@fs1parts.nl

Mobiel nummer 06-203 78 955

KvK 32128853  BTW nummer NL0683.05.874.B01


FS1 geschiedenis

Nederland heeft in de geschiedenis van de Japanse merken altijd een bijzondere rol gespeeld. Dat gaat zelfs terug tot 1957, toen er een artikel over Japanse motoren in het weekblad "Motor" verscheen.
Lees meer...

shoptext

DECEMBER AANBIEDING is ook geldig in januari 2018!

Geen verzendkosten voor orders vanaf 150 Euro in Nederland en Belgie.

 

Beursbericht. 

W-Parts staat op de Oldtimer- en onderdelenbeurs Meppel op zaterdag 3 februari, van 8.30 - 14.30 uur.

De beurs is in Wanneperveen aan de Roekebosscheweg 3A.

Entree is 5 Euro, kinderen beneden 10 jaar gratis.

 

 

 

Milieu.

Wat eerst een mooi klassieker was, lijkt nu een milieudelict.

De stemming slaat om,  er is een ontmoedigingsbeleid om met de klassiekers te rijden.

Nu weten we dat de meesten niet meer dan 500 kilometer per jaar rijden, dat zou mogelijk moeten blijven.

Laten we ons steentje bijdragen door onze brommers technisch in orde te hebben en zo goed mogelijk af te stellen om geluid en rookoverlast te beperken. En dat moet lukken.. kies niet voor verkeerde zuinigheid maar kies voor een goede mengolie en goede benzine.

W-Parts/Fs1Parts test momenteel Triboron olie als mengsmering.

Het resultaat tot nu toe is positief bij gebruik van een aluminium cilinder, begonnen met mengsmering van 1:40 en nu 1:60. We testen nu met 1:80 en gaan door met de duurtest, we zitten nu op 450 km.

 Met dank aan dokter Bob!

 Heb je ideeën of wil je meepraten, mail ons info@fs1parts.nl